maanantai 27. maaliskuuta 2017

Peliblogi 3 vuotta

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan, 
Paljon onnea Laura pelaa,
paljon onnea vaan!

Tai siis no viikon myöhässä onnea. Tammikuussa päätin, että pitää tämä blogin synttäripäivä sitten maaliskuussa jotenkin huomioida, mutta näinhän se pääsi varsinaisena päivänä unohtumaan.

Kiitos todella paljon kaikille lukijoille ja kaikille, joilta olen saanut palautetta kommentessa, facebookissa tai kasvokkain! On aina kiva kuulla, kun joku on jaksanut teksteistäni kiinnostua.

3 vuoden aikana olen julkaissut 62 kirjoitusta ja tehnyt 10 sivua yläpalkkiin. 

Sivujen katseluiden koko historia on tähän päivään mennessä 4574 klikkausta.*

Kommentteja blogiini on tullut yhteensä 8.
 

Blogi sai alkunsa 17.3.2014. 

Alkuaan peleistä kirjoitteluni netissä oli lähinnä Facebook-päivityksia sekä satunnaista kommentointia Pelaaja-lehden sivustolle. Jossain vaiheessa pohdin, että olisipa mukava oikeasti kirjoitella peleistä enemmänkin.
Viimeisin sysäys hankkeen aloitukseen oli PacMan-kummituksen muotoinen mustelma polvessani, kuten ensimmäisestä kirjoituksestani voi lukea.
Lopulta saimme tilaisuuden kirjoittaa mieheni kanssa peleistä ihan painettuunkin lehteen.
(kristillinen ABC+ -perhelehti.)
Minut on jopa kerran yksi itselleni tuntematon ihminen tunnistanut "siksi tyypiksi, joka kirjoitti siihen lehteen sitä peliblogia".


Luetuimmat tekstit näyttävät tilastossa seuraavalta:


5 vähiten klikkauksia saanutta tekstiä ovat:
Konsolisota (9) 
(tilastossa ei kuitenkaan näy, montako kertaa tekstejä on luettu etusivulta klikkaamatta)


Alkuaikoina välillä linkittelin pelikuvia muualta netistä, kun itselläni ei ollut niitä oikein saatavilla, mutta nykyään käytän omia kuvankaappauksia ja valokuvia. Ihan kaikkia muualta linkitettyjä kuvia en ole (vielä) poistanut.
Tämä on ollut mukava taival, eiköhän tätä vielä ainakin toiset kolme vuotta jatketa. Säännöllisen epäsäännöllisesti siis yhä jatkan kirjoittelua, jatka sinäkin lukemista.
Pelailemisiin!
Laura
Pelikokoelmaamme joulukuussa 2014.
*Jostain kummallisesta syystä tämän suomenkielisen blogini sivuklikkauksista yli 350 on tullut Ranskasta, yli 300 Yhdysvalloista ja yli 200 Venäjältä. Listassa näkyvät myös mm. Ukraina, Saksa, Portugali ja Venezuela, joten ehkä blogiani lukeekin parin kaverini lisäksi lähinnä joukko botteja...
45% lukijoista on muuten käyttänyt Chrome-selainta, 29% Firefoxia ja 9% Internet exploreria. 
Kaikenlaista dataa meistä netissä kerätäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti