keskiviikko 21. lokakuuta 2020

Päivitys!

Tänään harrastin blogisivuston päivittelyä ja tein aika radikaalin muutoksen. 

Olen jo pitkään miettinyt, että ketään ei palvele se, että valikkopalkista löytyy epämääräinen läjä vuosilukujen taaksen piilotettuja miniarvioita lajiteltuna oman peliaikatauluni mukaan. Niinpä päätin vähän ryhmitellä kirjoituksiani teemoittain ja loin sivuja eri aihepiirien mukaan. Toivottavasti tämä tuo mukavamman käyttäjäkokemuksen ja innostaa myös uusia lukijoita sukeltamaan vanhempien tekstien pariin.

Poimintoja pelimaailmasta sisältää mielestäni mielenkiintoisimmat peleistä innoituksensa saaneet tekstit, jotka eivät ole peliarvosteluja.

Videopeliarvostelut: otsikostahan sen voi päätellä. Aakkostettu linkkilistaus peliarvosteluteksteihini.

Lautapelit-sivulta löytyvät lautapeliarviot. Toki toistaiseksi suurin osa nimikkeistä on vielä vailla linkkiä, sillä haasteeni käydä läpi meidän lautapelit on kesken.

Vanhemman näkökulmasta -osioon on kerätty tekstejä lapsiperheille ja vanhemmille. Mielenkiintoisia ehkä myös niille, jotka eivät ole oikein sisällä pelimaailmassa.

Kristilliset teemat sisältää kirjoituksia, joissa pohdintaa uskosta on enemmän kuin pari riviä.

Elokuvat: Muutaman tekstin olen elokuvistakin kirjoittanut.

Pelipäiväkirjat: Ne yllämainitut vanhat vuosikoosteet löytyvät nykyään täältä.

Lisäksi jonkin verran muokkasin vanhempia tekstejä. Päivitin muutamaa tekstiä (lisätty: "edit."), korjasin kirjoitusvirheitä sekä poistin blogiin alkuaikoina linkittämiäni kuvia, jotka eivät ole omia valokuviani tai itseottamiani kuvankaappauksia peleistä. Joissain artikkeleissa saattaa silti yhä olla kuvia, jotka linkittyvät muuhun sivustoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti