perjantai 25. kesäkuuta 2021

Angry birds land Särkänniemessä

Käytiin taas jokakesäisellä vierailulla Särkänniemessä ja yhä vieläkin lasten alueen Angry birds -teema saa suupielet nousemaan hymyyn. Alue on ihastuttavan tyylikäs. Jättimäinen teemoitettu seikkailurata on kuin ulko-hoplop, jonne ennen koronaa oli helppo saapua leikkimään vaikka ihan vartavasten, kun puistoon ei ollut erillistä pääsymaksua. Nykyään on tietysti toisin.

Vain yksi alueen laitteista on varsinainen Angry birds -laite, mutta alueen muidenkin laitteiden kyltit ja koristelu istuu teemaan mukavasti. Täytyy kyllä myöntää, että paikoin hahmot ja koristeet ovat jonkin verran rapistuneet ajan saatossa.

 Edellisessä tekstissäni marmatin Angry birds -pelien suunnanmuutoksesta. Free to play -malli kylläkin tuntuu olevan elinehto mobiilipeleille nykyään. Mutta kyllä minä yhä vielä tykkään Angry birdsistä ja siitä, miten hienosti pelihahmot on tuotteistettu. Toivottavasti vihaisten lintujen lento kantaa vielä kauan.

 








Edit 2022: kiipelyseikkailualueella pääsee myös pelamaan Angry birdsiä kahdella isolla kosketusnäytöllä.


 

Edit 2023: Onneksi tuli ikuistettua alueelta joitain kuvia tuolloin pari vuotta sitten, sillä tänä kesänä lasten alue teemoitettiin uudelleen Kärsänniemeksi. Mielestäni uusi teemoitus oli lähinnä teeman poisto ja muutaman laitteen vähennys. Angry birds ride tuunattiin pomppiviksi porkkanoiksi, jossa ei enää soi taustamusiikkia, joten oli kerrassaan hassua, että astuessani laitteeseen alkoi päässä kuitenkin soida laitteen aiempi Angry birds -teemamusiikki. Vuosien ehdollistaminen oli tuottanut tulosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti